1 juli 2016

Workshop: kinderen en echtscheiding

Alles wat je wilt weten tijdens en (ook lang) na dat jullie uit elkaar zijn gegaan. Eindelijk een eerlijk antwoord op je vragen en praktische tips. 

Workshop kinderen en echtscheiding

Herkenbaar?

 • Je kind is regelmatig boos, verdrietig of bang;
 • Je kind gaat niet graag naar de andere ouder;
 • De schoolprestaties gaan achteruit;
 • Hoe je ook je best doet, je ex werkt je op je zenuwen, je doet het nooit goed genoeg;
 • Je kind gedraagt zich heel anders bij de andere ouder;
 • Een ouderschapsplan opstellen, hoe gaat dat?
 • Is co-ouderschap het beste?
 • Jullie gaan uit elkaar, hoe vertel je dat de kinderen?
 • Je kind heeft last van de spanningen in huis;
 • Jullie zeggen niets meer tegen elkaar. Zo zijn er in ieder geval geen ruzies.
 • Je kind is vervelend, boos of verdrietig als het bij de andere ouder vandaan komt.

Een echtscheiding is heftig. Voor de ouders, maar ook voor de kinderen. Hoe goed het ook met het kind lijkt te gaan, het kind krijgt er vroeg of laat in bijna alle gevallen last van. En nu het goede nieuws: Jij en je ex kunnen het verschil maken!

Wat je kunt doen

Je hebt geen invloed op dat wat de andere ouder doet, maar je kunt zelf wel het beste doen voor je kind. Zelfs als je er helemaal doorheen zit, moe bent of alles al hebt geprobeerd. Of je nou op goede voet staat met je ex, of er stapelgek van wordt.

Leer in 3 korte bijeenkomsten door een andere bril kijken. Naar je kind, naar je echtscheiding en misschien zelfs naar wel naar jezelf. Gun jezelf en je kind rust.

Samen en snel

Dankzij de open sfeer tijdens de kleinschalige bijeenkomsten, met veel voorbeelden uit de praktijk en praktische tips kun je door kleine aanpassingen te maken binnen 2 weken de resultaten al merken!

Ouders geven aan dat er meer rust is binnen het gezin, de kinderen beter kunnen omgaan met de spanningen en minder vervelend zijn. Ook emoties krijgen beter een plek. Is er na de workshops behoefte aan 1-op-1 begeleiding voor jou of je kind? Dan kun je altijd op korte termijn bij ons terecht.

De workshop kinderen en echtscheiding is opgezet door Danique van Es-Schoorl. Scheidingsbemiddelaar en kindercoach. De workshops duren 2 uur waarin je veel informatie krijgt en een eerlijk antwoord op juridische, financiële en opvoedkundige vragen. Het is vooral ook veel doen. Oefeningen en opdrachten, zodat je thuis (met je kind) direct aan de slag kunt. Vol goede energie ga je weer de deur uit en met de kennis en ervaring om het vanaf dat moment anders te doen.

Data 2016

De workshop kinderen en echtscheiding bestaat uit 3 bijeenkomsten van 2 uur met verschillende thema’s. Op maat gemaakt voor ouders, grootouders en verzorgers.

17/24/31 augustus – 19:00 tot 21:00 uur (Laatste 3 plaatsen)
12/19/26 september – 10:00 tot 12:00 uur (Laatste 4 plaatsen)
5/12/19 oktober – 10:00 tot 12:00 uur
7/14/23 november – 19:00 tot 21:00 uur

Totaalprijs € 215,- p.p.

Geef je direct op!

*
*
*
*
 - 

Meer informatie via Linda@kidsfirstmediation.nl of bel 0251-700 263
Let op beperkte beschikbaarheid. Vol=Vol!

Contact