Online jouw zaken regelen

Bij Kids First Mediation weten we dat het een emotionele periode kan zijn, die veel van je vraagt. Juist nu heb je behoefte aan informatie en duidelijkheid, maar het liefst op jouw eigen tempo. En liever niet onnodig geld uitgeven. Daarom hebben wij online programma's gemaakt. Je kunt direct aan de slag met het maken van een ouderschapsplan of een kinderalimentatieberekening. Omdat wij vinden dat jij wel goed de gevolgen van jouw beslissingen moet kunnen overzien, hebben we alle informatie in een online training beschikbaar gemaakt.

Ook te gebruiken naast mediation, of begeleiding van een advocaat. Duidelijk. Eerlijk. En wij helpen jou om het belang van je kind centraal te stellen.

Online ouderschapsplan

Online kinderalimentatie berekenen

 

 

 

 

 


 

Online scheiden

Vaak wordt ons gevraagd of wij kunnen ook kunnen helpen bij het online regelen van een scheiding. En dat doen wij tot op heden niet. Wij zien teveel ouders die later in de problemen komen, omdat ze dachten het allemaal goed geregeld te hebben. Het probleem is vaak dat het op het eerste gezicht niet zo ingewikkeld lijkt. Maar wanneer je niet iets niet helemaal volledig hebt geformuleerd, of iets onbedoeld als schenking of alimentatie wordt aangemerkt kan jullie dan (tientallen) duizenden euro's kosten.

Het begeleiden van een scheiding is een vak.

En het is altijd maatwerk. Dus het maken van een ouderschapsplan kun je wel doen, en wij berekenen de kinderalimentatie graag voor je. Voor overige zaken helpen wij jou graag in een van onze mediationpraktijken door het land.

Maak een afspraak met een mediator bij jou in de buurt


 

Tussen veel ouders is de communicatie slecht. Het kan zijn dat er veel verwijten gemaakt worden, iemand nooit het eigen aandeel erkent, één van beide niets meer doet of je het gevoel hebt dat je niets goed kunt doen. Dat er veel ruzie is, of tenminste net zo erg... Dat er sprake is van een koude oorlog. Als je in zo een situatie terecht bent gekomen, kost je dat waarschijnlijk veel energie. Het kan je boos, onzeker of moedeloos maken. Maar je kunt er echt iets aan doen. Het hoeft niet zo te blijven. Voorwaarde is wel dat je ook echt zelf aan de slag gaat. Dat je jouw aandeel durft te onderzoeken. Dat je zelf jouw patroon wilt veranderen. Ook wanneer de ander hoofdzakelijk 'schuld' heeft. Want de ander kun je niet veranderen. Je kunt alleen de regie (terug) nemen over jouw eigen leven, aandeel en reacties. En dat zorgt er al voor dat het je veel minder energie zal kosten.