24 juni 2016

Even voorstellen Linda Koeleman

 

Graag stellen wij Linda Koeleman aan u voor. Vanwege aanhoudende drukte en de voorspelde groei zullen wij in de komende periode het team blijven uitbreiden. Linda is de eerste die het team komt versterken. Met haar ervaring in de marketing, communicatie en office management is zij breed inzetbaar.

Vanaf volgend jaar zal Kids First Mediation voor cliënten door heel Nederland bereikbaar worden. Op dit moment zijn wij druk op zoek naar de allerbeste mediators, zodat wij in elke regio door tenminste twee ervaren mediators worden vertegenwoordigd.

Voorstellen LindaDe landelijke promotie van de franchise-organisatie neemt Linda grotendeels voor haar rekening. Zij zal ervoor zorgen dat Kids First Mediation bekend wordt bij het grote publiek. Zodat wij onze missie; ‘Het voorkomen van vechtscheidingen’ voor iedereen toegankelijk kunnen maken. Ook is zij het eerste aanspreekpunt voor cliënten om afspraken te maken en kunnen alle franchisenemers met al hun vragen bij haar terecht.

Persoonlijke begeleiding van Danique blijft tijdens het mediation-, en coachingstraject vanuit de praktijk in Castricum. Daar verandert niets in. Juist door het uitbreiden van het team kan Danique de aandacht en tijd besteden aan de cliënten blijven geven die zij verdienen. Ook zorgt het ervoor dat er op dit moment geen wachtlijst meer is.

Wij gunnen ieder kind ouders die, ondanks dat zij niet meer samen zijn, toch gezamenlijk voor de kinderen blijven zorgen. Betaalbare, onpartijdige en kwalitatief goede begeleiding tijdens-, en nadat jullie uit elkaar gaan. Vanaf begin 2017 voor iedereen bereikbaar! Dat is waar wij ons elke dag opnieuw voor in blijven zetten.

 

 

Contact