Scheiden kinderen Kids First Mediation

Scheiden kinderen. Kids First Mediation is dé mediator in de omgeving. We zijn gespecialiseerd in zo soepel mogelijk verlopende echtscheidingen. Een vechtscheiding voorkomen, voor jezelf en vooral voor je kinderen? Snel, goed en betaalbaar scheiden kan echt voor een vaste all-in prijs: bij Kids First Mediation!

scheiden kinderenImpact op de kinderen

Of jij nou zelf de knoop hebt doorgehakt of het je partner is die wil scheiden. Of jullie nou officieel zijn getrouwd of samenwonen: scheiden heeft altijd een grote impact op jullie kinderen. Hoe groot en blijvend de schade is, hangt voor het grootste gedeelte af van hoe jullie als ouders met de scheiding omgaan. Het is echt geen schande om professionele hulp in te roepen als jullie er zelf niet uitkomen. Integendeel: het is juist een hele verstandige zet, om je kinderen én jezelf weer sneller op de rit te krijgen.

Scheiden kinderen; De kinderen voorop!

Kids First Mediation heeft een missie: het voorkomen van vechtscheidingen. Ons doel: de angel uit jullie conflict halen om daarna tot goede, aanvaardbare afspraken te komen. Met de belangen van jullie kinderen voorop. Zodat jullie echtscheiding niet alleen een afscheid is, maar ook een nieuwe start voor jou en je ex-partner. Je blijft immers samen ouders en blijft elkaar altijd tegenkomen. Uiteraard geef ik je ook tal van praktische tips hoe je jullie kinderen het beste kunt begeleiden.

scheiden kinderenGeen enkel kind verdient een vechtscheiding…

Kids First Mediation is de mediator in de regio en heeft alle kennis in huis om van bijna iedere (v)echtscheiding een nieuw begin te maken. Daarin zijn we zelfs soms een beetje eigenwijs. Jullie staan zelf aan het roer en bepalen zelf hoe jullie het ouderschap willen invullen. Ik zorg voor deskundige begeleiding en dat jullie allebei evenveel inspraak krijgen. Jullie krijgen van mij allebei deskundig advies over alle praktische, financiële en juridische zaken via een slim stappenplan.

Ook bij jou in de buurt

Zoek je een echt goede mediator of (kinder)coach en wil je snel een afspraak? Kijk dan hier. Woon je verder weg? Geen probleem: wij begeleiden gezinnen in heel Nederland en komen zelfs naar jullie toe.

scheiden kinderenGratis kennismakingsgesprek

Geen zin in een vechtscheiding en heb je het beste met je kinderen voor? Heb je de hulp nodig van een professionele, 100% onpartijdige mediator? Wacht dan niet langer en bel voor een geheel vrijblijvende kennismaking! Ook als jullie al in een conflict zitten met elkaar. Je hebt niets te verliezen, want naar de rechter kun je altijd nog.

Snel zelf een afspraak maken

Maak zelf een afspraak in de online agenda voor een tijdstip dat jou uitkomt. Afspraken zijn ook in het weekend en de avonduren mogelijk. Heb je nog vragen? Bel gewoon vrijblijvend eens op (0251- 700 263), stuur een e-mail (danique@kidsfirstmediation.nl) met je vragen of bereik me via Toevoegen aan Skype - Kids First Mediation of Facebook. Ik help jullie graag.

 

Tag: Scheiden kinderen