14 december 2015

Contact, Route en Locaties

Wegens aanhoudende drukte is het op dit moment niet mogelijk via de website een afspraak in te plannen. Wij doen ons uiterste best om op korte termijn plekjes vrij te maken voor nieuwe cliënten. Er is sprake van een wachtlijst met een wachttijd van ongeveer 10 weken. Wil je op de wachtlijst? Neem dan even contact met ons op.

Contactgegevens

De hoofdvestiging van Kids First Mediation is vanaf 19 maart 2018 gevestigd in Alkmaar. Op afspraak zijn wij ook buiten kantoortijden open.

Adres: Torenburg 1, 1811 MJ te Alkmaar
mail@kidsfirstmediation.nl

Telefoon: 0251 – 700 263

Je kunt ook via Facebook een bericht sturen.

 

Route Kids First Mediation hoofdvestiging in Alkmaar

Je kunt jouw auto parkeren in de Karperton Garage. Zodra je de garage uit loopt, sla je linksaf. Vervolgens loop je rechtdoor. Na 3 minuten lopen vind je Kids First Mediation aan je rechterzijde.

 

Locaties Kids First Mediation

Het werkgebied is van Rotterdam, tot Utrecht en Den Helder. Bij voorkeur vindt mediation plaats op neutraal terrein. Je kunt zelf een locatie uitkiezen, maar we kunnen ook afspreken op een van onze vaste huurlocaties. Veelal zijn deze locaties uitsluitend geopend tijdens kantoortijden. De kosten voor de huur van deze locatie komen voor onze rekening, de reiskosten worden wel in rekening gebracht. Nog dit jaar zullen er door het hele land heen Kids First Mediators te vinden zijn.

Plaats Adres
Heemstede Herenweg 115, 2105 MG Heemstede
Amsterdam Van Eeghenlaan 27, 1071 EN Amsterdam
Den Haag Raamweg 4, 2596 HL Den Haag
Amstelveen Startbaan 8, 1185 XR Amstelveen
Den Helder Industrieweg 27, 1785AG Den Helder
Utrecht Maliebaan 3, 3581CA Utrecht

 

 

 

 

Contact