fbpx

085 - 130 44 44

Dagelijks van 9 tot 21 bereikbaar

Willemijn Hengeveld

Werkt ook met toevoeging
Amsterdam
IJsbaanpad 9, 1076 CV
085-130 44 44
mail@kidsfirstmediation.nl
SCHIP-therapeut
Jurist
Afspraak maken
Maandag
09:15 - 17:00
Dinsdag
09:15 - 12:30
Woensdag
09:15 - 12:00
Donderdag
09:15 - 17:00
Vrijdag
09:15 - 14:30

Over Willemijn

Opgeleid tot jurist, maar haar hart ligt bij het welzijn van mensen. Al snel na haar rechtenstudie heeft Willemijn zo een beetje alle trainingen gevolgd die je kunt bedenken. Over kinderen in echtscheiding, volwassenen met persoonlijkheidsstoornissen, mediation, het oplossen van conflicten, coaching, bijzonder curator en ga zo maar door. Tezamen met haar kennis van het recht is zij een volwaardig gesprekspartner voor ouders die het goed willen regelen voor de kinderen.

Willemijn werkt met  de SCHIP aanpak. Zij vindt het belangrijk om een goede balans te vinden tussen de noodzakelijke emotionele afronding van de liefdesrelatie en de te regelen praktische zaken. Zodoende helpt zij niet alleen ouders die uit elkaar gaan, maar coacht zij ook veel ouders (samen of alleen) om beter om te kunnen gaan met de gevolgen van de echtscheiding, of het omgaan met een (ex) partner die over lastige persoonlijkheidskenmerken beschikt.

In haar aanpak kiest Willemijn er bewust voor om het opstellen van het ouderschapsplan los te behandelen van de praktische regelzaken. Zodoende kunnen discussies over bijvoorbeeld geldzaken niet teveel invloed hebben, op de beslissingen over de kinderen.

Maak gerust eens kennis met Willemijn om te kijken hoe zij jullie kan helpen. Dat is altijd gratis en geheel vrijblijvend.

 

 

Aangesloten bij:

"Je kunt van mij verwachten dat ik samen met jullie stap voor stap alles regel wat bij de scheiding komt kijken, terwijl het belang van de kinderen altijd voorop staat"

-Willemijn Hengeveld-

 

Mediation

Gaan jullie uit elkaar en wil je begeleiding om het goed te regelen voor de kinderen? Neem direct contact met ons op. Ook wanneer jullie al uit elkaar zijn, maar het contact niet zo soepel verloopt kun je bij Willemijn terecht.

 

Schip Coaching

Is er veel strijd tussen jou en je (ex) partner? Blijf er niet mee rondlopen, maar ga ermee aan de slag. Deze situatie kost je zoveel energie. Gun jezelf en je kinderen de rust die je verdient én laat Willemijn je helpen om een nieuwe start te maken.

Plan nu een gratis kennismakingsgesprek met Willemijn

Jij wilt het toch ook goed regelen?

Eerst thuis aan de slag?

 

Bij Kids First Mediation kun je online:

  • Trainingen volgen
  • Een ouderschapsplan maken (en laten checken!)
  • Alimentatie laten (her)berekenen

Besluit je op enig moment toch ondersteuning van een professional te willen, dan kun je altijd snel terecht.

Ga naar uitelkaarmetkidsfirst.nl en start direct.