fbpx

085 - 130 44 44

Dagelijks van 9 tot 21 bereikbaar

Marieke Broek

Werkt niet met toevoeging
Alkmaar
Koelmalaan 350, 1812 PS
085-130 4444
mariekeb@kidsfirstmediation.nl
Gespecialiseerd mediator
Jurist
Afspraak maken
Werkdagen
9:00 - 21:00
Weekend
Op verzoek
Over Marieke
Als er iemand weet hoe belangrijk het is om uit de rechtbank te blijven, dan is het Marieke wel. Als jurist is zij jarenlang werkzaam geweest bij de rechtbank. Daar heeft ze veel ervaring opgedaan in het familierecht. Daarnaast is ze vrijwilliger én trainer bij de kindertelefoon geweest, en onlangs heeft zij een training gevolgd van het Mattenspel (een spel om inzicht te krijgen in de belevingswereld van kinderen na een scheiding).

 

Zij kan jullie daardoor goed voorlichten en weet op welke manier rechters tot een oordeel komen. Die kennis zet zij nu in, om ouderschapsplannen en echtscheidingsovereenkomsten zodanig op te stellen dat een gang naar de rechter voorkomen kan worden.

 

Als (gescheiden) moeder van twee jonge kinderen weet zij hoe belangrijk het is om het contact tussen de ouders zoveel mogelijk te behouden en/of te herstellen. En waar nodig aan het vertrouwen over en weer te werken. Wat er bij jullie ook nodig is. Marieke helpt jullie om op een prettige manier te communiceren, zodat je gezamenlijk tot afspraken kunt komen waar je achter staat. En als dat nu even moeizaam gaat, geen zorgen. Met professionele hulp, lukt het bijna altijd om het in onderling overleg te regelen.

 

Ben je op zoek naar een mediator met enorm veel kennis op het gebied van de juridische afhandeling van jullie scheiding, maar vooral een mediator met empathie en aandacht voor de emoties? Dan zijn jullie bij Marieke aan het juiste adres!

 

Maak een gratis kennismakingsafspraak, of bel even voor (gratis) deskundig advies.
Aangesloten bij:  

 

"Een scheiding is een menselijk, zakelijk én juridisch proces. Graag begeleid ik jullie bij al deze aspecten, zodat jullie (samen) kunnen terugkijken op misschien wel een moeilijk proces, maar een goede scheiding.”

-Marieke Broek-

My Blog

Plan nu een gratis kennismakingsgesprek met Marieke

Jij wilt het toch ook goed regelen?

Eerst thuis aan de slag?

 

Bij Kids First Mediation kun je online:

  • Trainingen volgen
  • Een ouderschapsplan maken (en laten checken!)
  • Alimentatie laten (her)berekenen

Besluit je op enig moment toch ondersteuning van een professional te willen, dan kun je altijd snel terecht.

Ga naar uitelkaarmetkidsfirst.nl en start direct.