Milan Grijmans

Mediator | Jurist
Harlingen
Stationsweg 2, 8861 GA
0851304444
mail@kidsfirstmediation.nl
Je kunt altijd snel terecht
Jurist
Gespecialiseerd mediator
Afspraak maken
Werkdagen
9:00 - 18:00
Weekend
Op verzoek
Avond
Op verzoek
Over Milan

Milan is waarschijnlijk een van de meest ervaren scheidingsbegeleiders van ons land. Zij werkt al ruim 17 jaar als mediator. Dat merk je direct. Wat een rust en professionaliteit heeft zij in zich. In al die jaren heeft zij alles wel zo een beetje voorbij zien komen en ze kijkt dus nergens meer van op.

Hierdoor kan zij ouders goed helpen om tot oplossingen te komen. Zij is pro actief en denkt echt met jullie mee om tot oplossingen te kunnen komen. Hierin gaat zij altijd op zoek naar de overeenkomsten, in plaats van de verschillen.

Ze is als geen ander in staat om ouders te helpen goede, degelijke afspraken te maken die ook daadwerkelijk na te komen zijn. Daarbij kan zij echt met ouders meedenken om het juridisch en financieel goed te regelen. En het is wel zo prettig dat ze dit altijd in begrijpelijke taal uitlegt. Zo houd je zelf de regie in handen.

Waar nodig besteedt zij ook aandacht aan de communicatie tussen de ouders, want wanneer de communicatie lastig gaat is het lastig om tot afspraken te komen.

Milan werkt snel, maar zorgvuldig en gaat doelgericht te werk. Daarbij verliest zij nooit het belang van het kind uit het oog. Om zich daar nog verder in te specialiseren volgt zij op het moment de opleiding tot bijzonder curator.

Aangesloten bij:  

"Mogelijkheden in begrijpelijke taal uitleggen en meedenken. Dat helpt ouders om zelf de regie te houden, beslissingen te maken waar ze achter kunnen staan en waar ze de consequenties van kunnen overzien."

-Milan Grijmans-

My Blog

Plan nu een gratis kennismakingsgesprek met Milan

Jij wilt het toch ook goed regelen?

Eerst thuis aan de slag?

 

Bij Kids First Mediation kun je online:

  • Trainingen volgen
  • Een ouderschapsplan maken (en laten checken!)
  • Alimentatie laten (her)berekenen

Besluit je op enig moment toch ondersteuning van een professional te willen, dan kun je altijd snel terecht.

Ga naar uitelkaarmetkidsfirst.nl en start direct.