Elma Schouten

Mediator / Kindbehartiger
Oldenzaal
en omgeving
Geen wachtlijst, je kunt direct terecht
Financieel echtscheidingsadviseur i.o.
Kindbehartiger
Afspraak maken
Maandag - Vrijdag
09:00 - 21:00
Zaterdag
op afspraak

Over mij

Ik ben er van overtuigd dat niemand in conflict wil leven. Conflicten zijn niet erg, kunnen zelfs heel verhelderend werken maar verdienen het wel om besproken te worden.  Of het nu is bij familieconflict, een echtscheiding  of innerlijk conflict, ik  ondersteun jou graag om een oplossing te vinden.

Als mediator draag ik bij aan het creëren van een veilige sfeer zodat er een open en eerlijk gesprek gevoerd kan worden. Jullie bepalen de inhoud. Mijn doel is dat jullie onderlinge communicatie herstelt en jullie bij voorkeur weer samen door één deur kunnen, of in ieder geval duidelijkheid creëren over hoe jullie verder willen. Luisteren, respect, integriteit  en empathie zijn voor mij de belangrijkste kenmerken van mediation en coaching.

In mijn werk als Kindbehartiger sta ik kinderen in scheidingssituaties bij en vertaal ik hun verhaal naar ouders, belanghebbenden en het juridische veld. Deze kennis en vaardigheden neem ik ook tijdens alle mediations mee. Je kunt er dus op rekenen dat ik jullie tijdens het gehele proces help om het kind centraal te stellen tijdens de echtscheiding. Ook heb ik de training tot Schip-mediator gevolgd waardoor ik geleerd heb hoe ik ouders kan helpen om als ex partners hun relatie af te sluiten en als partners in ouderschap de toekomst in te kunnen.

In mijn werk ben ik doelgericht. Ik vind het belangrijk om een goede balans te vinden tussen de noodzakelijke emotionele afronding van de liefdesrelatie en de te regelen praktische zaken. Ik ben geen psycholoog en treedt niet als zodanig op. Ik zal er dan ook altijd voor zorgen dat de gesprekken efficiënt zijn. We werken dan ook gericht aan het bereiken van overeenstemming en het toewerken naar een degelijke, kwalitatief goede scheidingsovereenkomst en ouderschapsplan.

 

Aangesloten bij: 

Waarmee kan ik je van dienst zijn?

Goed en betaalbaar

Uit elkaar gaan kost vaak een hoop geld. Wil je zoveel mogelijk zelf doen, zodat je kosten kunt besparen?

Please check that this widget Google Reviews has a Google Place ID set.

Leer wat jij kunt doen voor je kind

invullen

Gratis training/button]
Contact