fbpx

085 - 130 44 44

Dagelijks van 9 tot 21 bereikbaar

Let op
Van 7 t/m 14 september ben ik op vakantie. Neem gerust contact op (085-1304444) om alvast een afspraak te plannen.

Elma Schouten

Werkt ook met toevoeging
Twente
Titus Brandsmastraat 7, 7572 CE
085-130 44 44
mail@kidsfirstmediation.nl
Kindbehartiger
Financieel echtscheidingsadviseur i.o.
Spreeklocatie in Oldenzaal
Afspraak maken
Maandag - Vrijdag
09:00 - 21:00
Zaterdag
op afspraak

Over Elma

 

Elma is allround mediator en heeft ervaring als Kindbehartiger, mediator en coach. Zij heeft daarnaast verstand van de financiële, fiscale en juridische afhandeling van een echtscheiding. Dat klinkt natuurlijk allemaal mooi, maar wat betekent dat voor jou?

Jij kunt er van op aan dat Elma jullie helpt om het belang van het kind voorop te stellen. Ook wanneer het even niet zo makkelijk gaat. Zij helpt jullie om de relatie op een goede manier af te kunnen sluiten en toe te werken naar een nieuwe vorm van ouderschap. Een vorm van ouderschap die recht doet aan de liefde die er ooit tussen jullie was. De liefde die jullie nog steeds hebben voor je kind.

Mediation is geen therapie, dus de aanpak is altijd oplossingsgericht en werkt toe naar het vastleggen van afspraken die voor jullie goed na te komen zijn. Je hebt aan Elma een vast aanspreekpunt en zij helpt jullie middels een overzichtelijk stappenplan toe naar het afronden van de scheiding. Eerlijk, duidelijk en onpartijdig. Je kunt aan haar je vragen stellen over de kinderen, maar ook helpt zij jullie met bijvoorbeeld het berekenen van toeslagen. Luisteren, respect, integriteit en empathie zijn voor haar de belangrijkste kenmerken van mediation en coaching.

Elma werkt doelgericht en middels de SCHIP aanpak. Zij vindt het belangrijk om een goede balans te vinden tussen de noodzakelijke emotionele afronding van de liefdesrelatie en de te regelen praktische zaken.

 

Aangesloten bij:
Kindbehartiger Zwolle

"Goede afspraken zijn afspraken die je na kunt komen. Wanneer je afspraken maakt die tot problemen leiden zijn dat geen goede afspraken''.

''Een ouderschapsplan is niet in beton gegoten maar vraagt om aanpassing wanneer de kinderen ouder worden of de afspraken niet meer passen bij een veranderende situatie."

-Elma Schouten-

 

Mediation

Gaan jullie uit elkaar en wil je begeleiding om het goed te regelen voor de kinderen? Neem direct contact met ons op. Ook wanneer jullie al uit elkaar zijn, maar het contact niet zo soepel verloopt kun je bij Elma terecht. Lees meer...

 

Kindbehartiging

Een onafhankelijke belangenbehartiger voor je kind. Een vertrouwenspersoon die jouw kind een stem kan geven tijdens de scheiding. Kinderen verdienen het om gehoord te worden. Elma biedt deze psychosociale ondersteuning aan ouders en kinderen. Lees meer...

 

Schip Coaching

Is er veel strijd tussen jou en je (ex) partner? Blijf er niet mee rondlopen, maar ga ermee aan de slag. Deze situatie kost je zoveel energie. Gun jezelf en je kinderen de rust die je verdient én laat Elma je helpen om een nieuwe start te maken.

Plan nu een gratis kennismakingsgesprek met Elma

Jij wilt het toch ook goed regelen?

Wat anderen vinden van de dienstverlening van Elma Schouten...

Eerst thuis aan de slag?

 

Bij Kids First Mediation kun je online:

  • Trainingen volgen
  • Een ouderschapsplan maken (en laten checken!)
  • Alimentatie laten (her)berekenen

Besluit je op enig moment toch ondersteuning van een professional te willen, dan kun je altijd snel terecht.

Ga naar uitelkaarmetkidsfirst.nl en start direct.