Belangrijk
Er is sprake van een wachtlijst. Neem contact op om te vragen naar de mogelijkheden.

Danique Schoorl

Oprichter/Mediator
Alkmaar
Torenburg 1, 1811 MJ
0251 - 700 263
danique@kidsfirstmediation.nl
(Kinder)coach
Financieel echtscheidingsadviseur i.o.
Gespecialiseerd mediator
Afspraak maken
Ma-Donderdag
9:00 - 16:00
Zaterdag
Op afspraak

Over mij

Als kind van gescheiden ouders, weet ik wat het is als je ouders uit elkaar gaan en als je vervolgens van een eenoudergezin een samengesteld gezin wordt.  Wat een uitdaging is dat, voor alle partijen. De ouders, stiefouders, maar ook voor de kinderen. En wat een geregel.

Zowel mijn man als ik hebben kinderen uit een vorige relatie en ik heb daardoor zowel een echtscheiding als vechtscheiding van dichtbij meegemaakt. Ik heb gezien hoe het niet moet én hoe het ook kan.

Ik heb van dichtbij gezien wat een vechtscheiding doet met kinderen. Dat moet beter kunnen dacht ik! Ik ben opleidingen gaan volgen om me te bekwamen in het mediation vak. Al snel kwam ik erachter dat je als mediator verstand van heel veel verschillende dingen moet hebben. Daarom heb ik nog vele opleidingen en trainingen gevolgd. Wanneer ouders uit elkaar gaan, is dat een serieuze zaak. Dan hebben ze iemand nodig die ze met raad en daad kan bijstaan. Daarom ben ik Kids First Mediation gestart; Specialist op het gebied van scheidingen waarbij kinderen in het spel zijn.

Inmiddels werk ik samen met de beste scheidingsspecialisten van het land. Zij zijn net als ik allround mediator met verstand van zaken als het gaat om de financiële en juridische afhandeling van een scheiding. Maar vooral helpen wij ouder om het voor hun kinderen zo goed mogelijk te regelen. Ook als het even niet zo makkelijk is.

Ik heb al zoveel ouders en kinderen begeleid en doe dat na al die jaren nog steeds met plezier. In mijn werk ben ik open, eerlijk, direct en begeleid stellen op een mensgerichte manier naar de beste oplossing. Hierin ben ik creatief, snel en uiterst doelgericht. Naast mijn werk als mediator begeleid ik volwassenen en kinderen voor-, tijdens- en na het scheidingsproces in mijn werk als (kinder)coach en therapeut.

Wil je eens kennis maken? Neem dan gerust even contact met mij op.

Aangesloten bij:  

"Wat kan ik voor je doen?"

Danique Schoorl

My Blog

Pregnancy Risks You Should Know About

Located in the heart of the city,MedicPress is a state-of-the-art medical center which is striving towards its commitment to provide…

Mijn kind heeft geen last van de scheiding

Mijn kind heeft geen last van de scheiding

Kinderen zijn net mensen Iedereen gaat anders om met onzekerheid, verdriet en boosheid. Dat geldt voor ons als volwassenen, maar…

Patients With More Fall Risk Factors

All raw food must be washed well before eating or cooking. If someone had contracted the infection, he/she should not…