5 januari 2016

Kosten coaching

 

Wij begeleiden volwassenen en kinderen tijdens en na de scheiding. Als je uit elkaar gaat, of gaat scheiden moet er een hoop worden geregeld. Dat is niet gemakkelijk in turbulente tijden als deze. Er moeten veel beslissingen gemaakt worden en dat terwijl het hele gezin in een emotionele rollercoaster zit. Het is helemaal niet vreemd als je het even niet ziet zitten en het is zeker geen schande om een coach in te schakelen. Sterker nog het is heel verstandig! Dat er even iemand voor jou is.

Wil je meer weten over coaching of mediation? Neem gerust even contact met mij op. Wij zijn elke dag bereikbaar tussen 9 en 9 op telefoonnummer 0251 700 263

 

[rpt name=”coaching”]

 

Kosten coach scheiding

De kosten zijn een investering die zichzelf vaak snel terug betaald. Niet alleen kan de echtscheiding voor jou en de kinderen sneller een nieuwe start zijn, maar ook kun je gemakkelijker afspraken maken met je ex tijdens de echtscheiding. Dat levert een besparing in tijd en geld op, maar vooral ook in energie. Zeker ook als je al gescheiden bent, maar toch steeds in conflicten komt met je ex, of wanneer het contact moeizaam blijft verlopen is het prettig als je een coach hebt die je helpt daarmee om te gaan.

Want na de scheiding begint het pas echt.

Verhuizen, het delen van de zorg over de kinderen met je ex, de kinderen die extra aandacht nodig hebben, de financiën. Misschien is er al een nieuwe partner in het spel. Er speelt een hoop bij alle betrokkenen en dat kan de verhoudingen op scherp zetten. Wil jij praktische handvatten hoe je met de situatie om kunt gaan? Weten hoe je je kinderen het beste kunt begeleiden, of gewoonweg een luisterend oor? Gun jezelf een coach en maak vandaag nog een afspraak voor een gratis kennismaking!

Contact