Over ons

Kids First Mediation is gestart vanuit de visie dat ouders die uit elkaar gaan, hele goede begeleiding nodig hebben. Er komt van alles op hen af. Zo willen ze het goed regelen voor de kinderen. Maar ook zijn er zorgen over bijvoorbeeld wonen en geldzaken. Niet iedereen heeft evenveel verstand van toeslagen, hoe je je financiën goed regelt, hoe het zit met belastingen en ga zo maar door.

Daarom gaat het ook zo vaak mis. De meeste scheidingsbegleiders kunnen óf goed bemiddelen (mediators), of zijn sterk in juridische zaken (advocaten) of zijn financieel deskundig. Maar ouders hebben juist op al die vlakken goede, betrouwbare begeleiding nodig. En wil je dat voor een betaalbaar tarief aan kunnen bieden, is het niet heel fijn als je mensen steeds van loket naar loket moet sturen. Gewoon 1 persoon, die meer dan gemiddeld onderlegd is op deze 3 belangrijke pijlers. Dat is waar Kids First Mediation voor staat.

In de eerste plaats zijn Kids First Mediators deskundig op het gebied van communicatie, verlies, mediation en coaching. Gericht op kinderen en ouders in scheidingssituaties. Maar daarnaast zijn wij allemaal ook opgeleid tot financieel echtscheidingsadviseur. Daardoor weten wij de ins en outs van belastingen, financiën en juridische zaken rondom dit onderwerp. En als wij iets niet weten? Dan vragen wij het in ons netwerk na. Zo kun je als ouder altijd terecht bij dezelfde persoon. Dat voelt wel zo veilig.

Lijkt het ingewikkeld? Geen zorgen, wij leggen alles in begrijpelijke taal uit.

 

Kids First!

5 jaar geleden is Danique Schoorl begonnen in een klein kantoor in Castricum. Al snel liepen de wachtlijsten op. Inmiddels werken wij met een team zeer deskundige mediators in het hele land. Dit zijn zelfstandig ondernemers die op dezelfde manier werken. Vanuit dezelfde principes. Wij zijn op zoek naar versterking, maar hebben een strenge selectie aan de poort. Alleen mediators die ervaring hebben en op de 3 belangrijke pijlers deskundig zijn, vragen wij te reageren.

In en voor de pers

Vacatures

Contact

Werkwijze

Vaste all-in prijs

Overtuigd van ons eigen kunnen, durven wij een vaste all-in prijs te hanteren. Bij Kids First Mediation kun je voor een vaste all-in prijs scheiden. Alimentatieberekeningen, een gesprek met de kinderen, 3 mediationbijeenkomsten én het opstellen van de overeenkomsten? Alles is inbegrepen. Dus geen verrassingen achteraf. Wel zo eerlijk. Bekijk hier onze tarieven.

Financieel alles goed geregeld

Niet alle mediators hebben verstand van de financiële afwikkeling van een scheiding. Kids First Mediation is óók deskundig in financiële zaken. Hoeveel alimentatie moet ik betalen of krijg ik? Hoeveel toeslagen krijg ik van De Belastingdienst? Is de hypotheekrente nog steeds aftrekbaar? Wij geven advies over alle praktische financiële en juridische zaken tijdens een scheiding.

Het belang van jullie kind voorop

Onpartijdige begeleiding bij echtscheiding, ouderschapsplan, alimentatie en andere familiezaken.

100% onpartijdig

Kids First Mediation beslist niets en is 100% onpartijdig. Jullie beslissen zelf wat er in de overeenkomsten komt te staan. Hierdoor is er meer ruimte voor flexibiliteit en creativiteit. Uiteraard begeleiden wij jullie en zorgen wij ervoor dat jullie allebei evenveel inspraak hebben.

 

 

Vraag nu het gratis stappenplan aan

En weet zeker dat je niets over het hoofd ziet

Emotionele begeleiding

Bij elke scheiding komen veel emoties los. Daarom begeleiden wij jullie ook op dat vlak. Willen jullie liever alleen een praktisch stappenplan volgen en niet ingaan op de emotionele kant? Ook dat is uiteraard mogelijk, mits jullie emoties de goede praktische afwikkeling van jullie scheiding in de weg staan. Het succesratio van Kids First Mediation is veel hoger dan gemiddeld. Misschien omdat wij niet alleen goed zijn opgeleid, maar ook ervaringsdeskundige zijn? Misschien omdat wij juist aandacht besteden aan de emoties achter de ‘eisen’ en standpunten van de deelnemers. Vooral met oog op de lange termijn (in het belang van jullie kinderen). Daarin zijn we soms een beetje eigenwijs. Maar jullie houden de regie en bepalen daarom zelf wat jullie willen delen of liever voor jezelf wilt houden.

 

Misschien vind je onderstaande ook interessant om te lezen: