Wanneer je uit elkaar gaat dan moeten er veel zaken geregeld worden.

Om over al die dingen na te moeten denken in een periode dat je misschien emotioneler bent dan anders, of minder energie hebt, of je gewoonweg niet goed kunt concentreren is niet gemakkelijk. Kids First Mediation probeert daarom zoveel mogelijk informatie in begrijpelijke taal voor jou uit te leggen.

Mis je een onderwerp? Schroom dan niet om gratis en vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij helpen jou graag op weg.

 

Ik wil scheiden

Mijn partner wil scheiden

Samenwonen en uit elkaar gaan

 

Ouderschap & Coaching

Uit elkaar gaan is vaak een emotionele aangelegenheid. De situatie kan oneerlijk zijn of voelen, het kan zijn dat de ander jou het leven zuur maakt, Of dat je het allebei goed wilt doen maar dat het toch niet lukt.

Hoe de situatie bij jou ook is, geef de moed niet op. In verreweg de meeste gevallen wordt het na verloop van tijd beter. Maar er zijn wel veel dingen die jij zelf kunt doen, om de situatie te verbeteren.

Dat is vaak de moeite waard. Voor jezelf, maar ook voor je kind. Hieronder kun je daar meer over lezen.

 

Vraag nu het gratis stappenplan aan

En weet zeker dat je niets over het hoofd ziet

Kinderen in echtscheiding

 

Als je voor Kids First Mediation kiest, dan kies je voor stap voor stap begeleiding. Bij alle financiële, juridische en fiscale zaken, maar ook helpen wij jullie om er in deze lastige tijd te zijn voor de kinderen in echtscheiding.

Ook helpen wij ouders en kinderen die al (een tijd geleden) gescheiden zijn, maar onder begeleiding met elkaar willen praten. Bijvoorbeeld als de omgangsregeling, al dan niet op verzoek van het kind, aangepast moet worden of er andere zaken zijn.

Met grote regelmaat posten wij nieuwe blogs en informatie op onze site en Facebook, als je op de hoogte wilt blijven, like ons op Facebook en wij doen de rest.

 

 

 

Zelf doen wat kan, begeleiding waar nodig

24/7 aan de slag met op ons online platform uitelkaarmetkidsfirst.nl

 

 

Wat Kids First Mediation voor jou kan doen:

Alimentatie

Laat de alimentatie door een deskundige berekenen. Dan weet je altijd dat het eerlijk en goed wordt berekend. En zorg ervoor dat je begrijpt hoe de berekening tot stand komt.

Het kind centraal

Kids First Mediation helpt jullie weer met elkaar in contact te komen, terwijl het belang van je kind centraal staat. Communicatie, zonder ruzie. Om zo de beste oplossingen te vinden voor jullie unieke situatie. Jullie moeten nu veel regelen, zoals de zorgverdeling van de kinderen, (nieuwe) woonruimte en natuurlijk ook qua financiën (alimentatie, pensioen en eventuele schulden).