fbpx

085 - 130 44 44

Dagelijks van 9 tot 21 bereikbaar

Thuis aan de slag? Of liever bij de mediator?

Op uitelkaarmetkidsfirst.nl kun je zelf een online ouderschapsplan maken, kinderalimentatie laten berekenen of de ONS training volgen.

De ONS training helpt ouders om uit conflict te blijven en te werken aan herstel en vertrouwen. En dat lekker thuis op jouw eigen tempo. Liever bij de mediator de zaken aanpakken? Maak hieronder direct een gratis en vrijblijvende afspraak.

Openingstijden

Ook buiten kantoortijden ben je welkom

Ma t/m Vrij
09:00 - 22:00
Zaterdag - Zondag
09:00 - 17:00

Je bent welkom om gratis en vrijblijvend kennis te komen maken. Wacht niet langer en plan direct jouw afspraak in. Neem telefonisch contact op of kijk in onze online agenda.

Locaties

Je kunt altijd snel terecht. Online of bij een van onze mediators.

Je bent in goede handen

Wij hebben mediators in ons team die zijn aangesloten bij:

nmv mediatorsvereniging
High Trust RVR MediatorKindbehartiger ZwolMFN Mediator
De kwaliteit van onze mediators

Al onze mediators hebben hun eigen werkwijze en zijn aangesloten bij organisaties die bij hen passen. Waar de één heel erg veel weet van de fiscale afhandeling van ingewikkelde financiële kwesties rondom ondernemerschap, werkt de ander veel met ouders die al lang in conflicten leven. Weer een ander heeft ervaring als Kindbehartiger.

Al onze mediators zijn heel vaardig in het helpen van ouders die uit elkaar gaan, of al uit elkaar zijn. Zij zijn allen deskundig, ervaren, onafhankelijk en onpartijdig. Neem contact op om te bespreken welke mediator het best aansluit bij jullie situatie.