7 september 2015

Afspraak maken

 

Een klik met de mediator is heel belangrijk.

Kom daarom gratis en vrijblijvend kennismaken. Wij leggen jullie uit wat je kunt verwachten en er is alle ruimte om je vragen te stellen. Maak direct een afspraak in onderstaande agenda of bel ons op telefoonnummer 0251-700 263.

Je kunt bij Kids First Mediation soms ook in de avond of in het weekend terecht. 

Dat maakt het plannen van een afspraak vaak net even makkelijker. Neem voor het maken van een afspraak buiten onze reguliere openingstijden even telefonisch contact op.

 

Let op! Wegens aanhoudende drukte kunnen nieuwe cliënten helaas geen afspraken kunnen maken via de website. Wij doen ons uiterste best om op korte termijn plekjes vrij te maken. Naar verwachting kunnen we vanaf eind april op de woensdag en vrijdag (overdag) ruimte creëren. Neem gerust even telefonisch contact op 0251-700263 om te kijken hoe we jullie verder kunnen helpen.

 

Een mediator is onpartijdig en neutraal.

Om die reden zal alle communicatie naar beide partijen gaan. Houd hier rekening mee in de eventuele informatie die je stuurt. Dit geldt uiteraard niet voor coaching. Als coach sta ik jou, of je kind bij en kun je erop rekenen dat alles vertrouwelijk blijft.

Je hebt niet elke dag te maken met een mediator en misschien zie je er een beetje tegenop. Geen zorgen, tijdens het gratis kennismakingsgesprek leg ik jullie uit wat mediation precies is en wat jullie van mij kunnen verwachten. Vervolgens hoor ik graag van jullie waar ik jullie mee kan helpen. Het is belangrijk dat jullie hier beide bij aanwezig zijn. Daarna kunnen jullie zelf beslissen of het bij jullie past.

 

Contact