7 september 2015

Afspraak maken

 

Een klik met de mediator is heel belangrijk.

Kom daarom gratis en vrijblijvend kennismaken. Wij leggen jullie uit wat je kunt verwachten en er is alle ruimte om je vragen te stellen. Maak direct een afspraak in onderstaande agenda of bel ons op telefoonnummer 0251-700 263.

Je kunt bij Kids First Mediation soms ook in de avond of in het weekend terecht. 

Dat maakt het plannen van een afspraak vaak net even makkelijker. Neem voor het maken van een afspraak buiten onze reguliere openingstijden even telefonisch contact op.

Kalender word geladen......

Selecteer gewenste tijd:

Volledige naam deelnemer 1:

Email:

Telefoonnummer:

Gegevens van je partner en toelichting op de situatie

 

Een mediator is onpartijdig en neutraal.

Om die reden zal alle communicatie naar beide partijen gaan. Houd hier rekening mee in de eventuele informatie die je stuurt. Dit geldt uiteraard niet voor coaching. Als coach sta ik jou bij en kun je erop rekenen dat alles vertrouwelijk blijft. In het geval van kindercoaching heb ik toestemming nodig van de gezaghebbende ouders.

Je hebt niet elke dag te maken met een mediator en misschien zie je er een beetje tegenop. Geen zorgen, tijdens het gratis kennismakingsgesprek leg ik jullie uit wat mediation precies is en wat jullie van mij kunnen verwachten. Vervolgens hoor ik graag van jullie waar ik jullie mee kan helpen. Het is belangrijk dat jullie hier beide bij aanwezig zijn. Daarna kunnen jullie zelf beslissen of het bij jullie past.

 

Contact