Re-energize in paradise!

Vakantie Curacao

aanbieding curacao

Super gaaf! Jij wilt ook mee naar het zonnige Curaçao om weer op adem te komen?

Beweging, ontspanning, massage, gezond eten, heerlijk weer, een luxe hotel, coaching, leuke mensen en alle vrijheid om te doen en laten waar je zin in hebt.

Danique Schoorl vangt je 3 november op, op Hato Airport. Zij kent het eiland op haar duimpje en zorgt dat ook jij je daar direct thuis voelt.  Ze begeleid je naar het super-fijne-hotel en vanaf dan kan jouw reis echt beginnen. Deze week draait het even om jou!

 

Deze reis is vanwege het last-minute karakter super vriendelijk geprijsd. Het is natuurlijk best veel geld, maar als je bedenkt dat bijna alles is inbegrepen en je volledig in de watten wordt gelegd, dan is het de investering meer dan waard! Gun jij jezelf deze trip ook? Geef je dan hieronder op. Wil je eerst meer lezen? Of informatie via de mail?

 

Spelregels

Je geeft je op en daarmee laat je weten graag naar Curaçao af te reizen. We gaan er dan ook vanuit dat je erbij bent. Je verbindt je hier echter pas aan nadat je alle informatie hebt ontvangen en  akkoord bent gegaan met de algemene voorwaarden die wij je per e-mail toesturen. De kosten bedragen € 1475,- wanneer je alleen komt of € 975,- p.p. wanneer je samen reist en een kamer deelt. Dit is voor een reis van 8 dagen inclusief alle mogelijke kortingen. Vanwege het tijdverschil breng je de laatste nacht in het vliegtuig terug naar huis door. Het vliegticket boek je zelf en zijn niet inbegrepen in deze kosten.

 

Voornaam:*

Achternaam:*

E-mailadres:*

Geboortedatum:*

Telefoonnummer:

Reisdatum:

Opmerkingen*

Maak je gebruik van de extra Facebook korting?*

* Dit is een verplicht invulveld


Let op! De 'Energize- in - paradise- trip gaat alleen door wanneer er voldoende deelnemers zijn. Uiterlijk 16 september laten wij weten of de trip van 3 november doorgaat. Wij gaan er wel vanuit dat wanneer jij je nu opgeeft, je ook daadwerkelijk mee gaat. Je verplicht je dus tot volledige betaling van het totale bedrag.

De vliegtickets boek je zelf. Uiterlijk 16 september laten we je weten of de trip definitief doorgaat en kun je de tickets boeken.