Gun jezelf een nieuw begin. Kom opladen tijdens een Curaçao vakantie!

Vakantie CuracaoEen scheiding kost zoveel energie!

Je staat er zo nu en dan alleen voor met de kinderen. De een wat meer dan de ander. Je hebt waarschijnlijk een verhuizing achter de rug en niet te vergeten alle andere energie-vretende zaken die je hebt moeten regelen, terwijl je zelf ook door een rollercoaster van emoties bent gegaan.Of je nog midden in de scheiding zit, of al een tijdje uit elkaar bent. Het is helemaal niet gek als het even genoeg is geweest. Het is belangrijk dat jij juist nu goed voor jezelf zorgt, zodat jij er kunt zijn voor je kinderen.

Gun jezelf het beste, zodat je er ook weer helemaal voor je kinderen kunt zijn

Wat je niet hebt kun je niet geven. Als je zelf (over)vermoeid bent, een kort lontje hebt of om welke reden dan ook niet helemaal lekker in je vel zit, dan is het logisch dat het nog niet zo makkelijk is om de ouder te zijn voor je kinderen die je graag zou willen zijn.

Misschien neem je je steeds voor om het nu anders te doen, maar slaat de vermoeidheid steeds opnieuw toe. Doorbreek die negatieve spiraal door je helemaal in de watten te laten leggen. En krijg de persoonlijke aandacht die je verdient.

Bijkomen, uitrusten en opladen in het paradijselijke Curaçao

curacao vakantie opladenOp ongeveer 9 uur vliegen van Nederland ligt een stukje paradijs. Op Curaçao is het eigenlijk altijd lekker weer, er zijn vriendelijke mensen die Nederlands spreken en er is voor ieder wat wils. Uitgaan, historie, winkelen en sporten. Het kan er allemaal. En wij hebben prachtig kleinschalig, maar uiterst luxe hotel helemaal voor ons alleen!

Geef je nu op voor een onvergetelijke periode opladen. Een combinatie van uitrusten en aan jezelf werken.

Programma

aan jezelf werken op curacaoVoor het hele programma geldt dat niets moet, maar alles mag. Als je tot doel hebt, om echt als herboren weer terug te komen raden wij aan alle onderdelen van het programma mee te doen. Sommige mensen maken vrienden voor het leven en anderen trekken zich liever terug. De een gaat stappen, de ander geniet van de luxe van het hotel. Alles mag en is toegankelijk voor iedereen. Ook de bewegingsonderdelen zijn voor zowel de geoefende sporter, als de goede-voornemen-maar-heb-al-jaren-niets-gedaan-sporter goed te doen.

 

Dagelijks

5:30 uur: Start van de dag met een verse, biologische sap

6:00 uur: We zien de zon opkomen tijdens een flinke ochtendwandeling van 1,5 tot 2 uur. Ieder kan op zijn eigen tempo mee doen. Nording Walking mogelijk. Vervolgens een heerlijk, vers en licht ontbijt. Hierbij kun je denken aan yoghurt met granola, een speltpannekoekje of een eiergerecht.

11.00 uur: Wisselende activiteit van 1 uur waaronder mindfullness, aquagym of yoga.

12: 00 uur: Een heerlijke (warme) lunch. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met eerlijke en verse producten.  Denk hierbij aan rijst, met vers gevangen lokale vis en gestoomde groenten, soep of vegetarische pasta.

17:00 uur: bij voldoende interesse vindt er ook een avondactiviteit plaats zoals mindfullness, yoga of iets meer actiefs.

Actief bewegen op jouw eigen niveau, gezond eten, coaching en vooral ontspannen.

curacao kids first mediationDe ervaring leert dat mensen erop uit trekken na de lunch. Excursies gaan doen, of lekker naar het strand, dansen tijdens een happy hour ergens, of…. Vandaar dat we geen diner doen samen. Warm eten is tussen de middag, waardoor er s’avonds iets gemakkelijks gegeten kan worden (onderweg).

Naast het standaard dagprogramma zijn 3 coachingsessies inbegrepen en 1 professionele massage. Deze kun je zelf inplannen en zo heb je volledig de controle over jouw vakantie. Het gezonde eten, dagritme, beweging en coaching in combinatie met de geweldige omgeving maakt dat je volledig opgeladen weer thuis komt. En je hoeft er niet over na te denken. Het wordt allemaal voor jou geregeld.

Gun jezelf en je kinderen de beste versie van jezelf.

Deze unieke tip doen wij 2 x per jaar. 2 weken in februari en 2 weken in oktober. Altijd buiten de schoolvakanties om. De investering bedraagt € 1800,-. Daarvoor heb je alle dagen gezonde maaltijden, bewegen, coaching, massages, transfers en een luxe hotel.

Alleen het ticket dien je zelf te boeken. KLM of ArkeFly vliegen dagelijks naar Curaçao. Kosten van een ticket bedragen (afhankelijk van wanneer je boekt) tussen de € 500,- en € 700,-.

 

Korting!

Wil je een kamer delen? Dan scheelt dat uiteraard natuurlijk aanzienlijk in de hotelkosten. Jullie ontvangen dan allebei een korting van maar liefst € 500,- op deze 8 daagse vakantie.

 

Cadeautje!

Deel jij deze pagina openbaar na het boeken, op jouw Facebook pagina en tag je tenminste 3 mensen, dan ontvang jij direct een korting van 25 euro of je reissom en een toffe dopper bij je bevestiging.

 

Aanbieding voor snelle beslissers!

Eigenlijk stonden de eerst volgende reizen voor 2 februari 2018 en 9 februari 2018 gepland. Maar omdat er steeds meer mensen enthousiast raken over onze bijzondere ‘opladen in het paradijs’ trips kijken we of we een extra reis op 3 november kunnen organiseren. Wanneer er nog een paar deelnemers aanmelden gaat de trip door. Geef je nu direct op!

 

Daarom bieden wij een eenmalige extra korting van maar liefst 300 euro! Dit is een unieke aanbieding voor snelle beslissers! 15 september besluiten we of de reis door kan gaan en VOL=VOL. Je hebt dus nog maar heel kort de tijd om te beslissen of jij het jezelf gunt om straks opgeladen de winter door te gaan. Dubbel mazzel! Op dit moment zijn de ticketprijzen ook extreem laag. Zo vlieg je bij Tui al voor € 449,- op en neer op deze data en via KLM voor € 521,-!

 

Jouw reist kost dus nu maar € 975 wanneer je samen een kamer deelt en € 1475,- wanneer je alleen komt. (excl ticket incl alle andere genoemde services).

Dit betekent dat jij voor € 1925,- geheel verzorgd (zelfs een massage is inbegrepen) op adem kunt komen in het paradijs. Let op. Voor dit bedrag vlieg je naar Curaçao, word je opgehaald vanaf het vliegveld, je sapjes worden gemaakt, je slaapt in een super-de-luxe, maar dan ook echt heel fijn hotel, heb je sportbegeleiding, coaching en goed gezelschap die allemaal in hetzelfde schuitje zitten. Kom je met zijn twee en deel je een kamer dan zitten jullie voor € 1425,- per persoon 8 dagen lang op het zonnige eiland. Ga je koffer maar vast pakken!*

 

 

*Er vanuit gaande dat je meedoet met de Facebook actie en natuurlijk krijg je dan die toffe dopper thuis gestuurd. Houd er wel rekening mee dat deze all-in prijs gebaseerd is op de ticketprijs van vandaag. Je blijft zelf verantwoordelijk voor het boeken van het ticket en die prijs kan variëren.

 

Geef je nu direct op!

Wil jij meer informatie over de eerst volgende reis? Snel gebruik maken van deze actie? Vraag dan nu (voordat het te laat is) meer informatie aan via mail@kidsfirstmediation.nl. Wij sturen je graag alle informatie en kleine lettertjes toe.